Wide

Standard

Large Tablet

Small Tablet

mobile

← Back to Education
Sarah Bonnell School, Stratford

Client

AA Projects / Sarah Bonnell School

Saunders were appointed to design a new extension for Sarah Bonnell school in East London: one of the oldest girls’ school in the UK. The new design carefully creates a diverse range of spaces that will enhance and provide flexibility for the school’s expansion over the next 5 years.

The expansion will deliver much needed additional space to satisfy increased demand for school places. Juxtaposing the ornate original elevations, the new extension houses a contemporary dining space on the ground floor with access to an outdoor covered area. The first floor houses the new music department, with classrooms, performance spaces, practice rooms, recording facilities, staff offices and storage. The existing music department will be converted into additional teaching space.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies from this website. If you would like to change your preferences you may do so by following the instructions here.